DIGITALNA ŠTAMPA VELIKOG FORMATA (PLOTER ŠTAMPA)


Ploter štampa podrazumijeva digitalni print velikih formata. Ova vrsta štampe je namijenjena kako za spoljašnje, tako i za unutrašnje oglašavanje ili reklamiranje i takodje služi kao vrlo bitan vid vizuelne komunikacije sa vašim trenutnim ili čak potencijanlim klijentima. Ovaj vid štampe se primenjuje prilikom brendiranja objekata (zgrada, izloga, ulaza/izlaza…) i vozila (kombija, autobusa, kamiona, automobila…).


Vrste ploterske štampe koje smo u mogućnosti da vam ponudimo su:

  • Štampa na PVC foliji (mat, sjajna, reflektujuća, transparentna ili u boji itd.), koja je namijenja za reklame, bredniranje izloga ili vozila, pa čak i izradu naljepnica svih vrsta i oblika. 
  • Štampa na papiru (samoljepljivome ili običnom papiru), namijenjena za štampu postera i drugog promotivnog materijala, najčešće za namjenu u zatvorenom prostoru.
  • Štampa na kanvasu (slikarskom platnu), najčešće korštena za jeftinu reprodukciju umjetničkih djela ali takodje podogna za štampanje slika po želji kupca. 
  • Štampa na PVC ceradi  je namijenjena za prenošenje poruke na otvorenom gdje je ceradu moguće pričvrstiti.
  • Štampa na šupljikavoj foliji (One-Way Vision), najčešće se koristi za bredniranje staklenih površina tipa izlog i stakla na vozilima. Takođe omogućava da prolazniku prenese poruku bez mogućnosti da vidi unutrašnjost vozila ili objekta. 
  • Štampa na BackLight foliji, specijalna vrsta folije namijenja posebno za štampu svijetlećih displeja. Ova folija ima izuzetnu moć prosvjetljavanja, stabilna je pri temperaturnim razlikama i otporna na ogrebotine!

U mogućnosti smo da vam ponudimo vrhunski kvalitet štampe na paleti materijala primenljivih u svim mogućim prilikama i uslovima.